Bérlési feltételek

Szükséges igazolványok

Az eszközök bérléséhez érvényes személyi igazolványra, lakcímkártyára van szükség, amelyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét.

Személyi feltételek

Bérlő lehet minden 18 év feletti, magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki a bérlés kezdetekor rendelkezik az előzőekben felsorolt „szükséges igazolványokkal”.

Bérlés folyamata

A bérelt eszközök átvétele a honlapon feltüntetett telephelyen történik, a bérleti szerződés megismerése és annak aláírása után az adott eszköz használatba vehető (Magyarország területén belül)

A bérleti szerződés mellékleteként a „szükséges igazolványok” másolata szükséges.

A bérlő a bérelt készüléket harmadik személynek nem adhatja át, a bérlési idő alatt bekövetkezett valamennyi nem rendeltetésszerű használat miatt bekövetkezett kárért felelős!

A bérbeadó fenntartja a jogot a bérbeadástól való elállásra, ha egyértelműen megítélhető, hogy a leendő bérlő a készülék használatához nem rendelkezik a szükséges minimális tudással, illetve bármilyen körülményből arra következtet, hogy az eszköz rendeltetésszerű használata, vagy visszaszállítása bizonytalan.

Bérleti konstrukció

A bérleti szerződés aláírása, a szükséges iratok lemásolása után a bérleti díj összegének megfizetése (készpénzben!), illetve a bérlés időtartamára a meghatározott kaució letétbe helyezése.

Bérlet ideje, az eszközök szállítása:

A minimális bérleti időn (1 napon) belüli visszaszolgáltatás esetén egységesen 1 napi bérleti díj kerül kiszámlázásra.

A bérleti idő meghosszabbítása személyesen és írásban (e-mailben) is lehetséges, az eszközök honlapon megjelölt telephelyére történő visszaszállításával és új bérleti szerződés megkötésével.

Az eszközök el-, és visszaszállításáról a bérlő gondoskodik.

Rendelkezésre állás, nyitva tartás:

Az eszközök használatban vannak, ezért nem garantált, hogy mindig rendelkezésre állnak!

Érdeklődjön telefonon/e-mailben a bérelni kívánt eszközökkel kapcsolatban!

Hétvégi kölcsönzés esetén a bérleti díj a következőképp kerül megállapításra:

Pénteki kölcsönzés esetén hétfőig tart a minimális bérleti idő! Ilyenkor a péntek-szombat-vasárnap-hétfő 3 bérleti nap helyett 2 nap kerül kiszámlázásra.

További kérdése van? Keresse munkatársunkat telefonon a 06 1 202 16 53-as számon!

Top