GoPro Hero4 Silver

hero4silver

Profi minőségű fotózás. Érintőképernyő a kényelemért.

Kapd el minden pillanatot körülötted a HERO4 Silver-el, az első GoPro-val amin egy beépített érintőképernyő van. Az irányítás, beállítás és visszajátszás immáron ultra kényelmes -csak nézd és érintsd meg a képernyőt. A HERO4 Silver-el könnyedén vehetünk fel valóságos és tiszta felvételeket, plusz akár 12 MP-es fotókat is készíthetünk 30 fps-el. Az őj élmény fokozó funkciók közé tartozik a HiLight Tag, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén megjelöld a kulcsfontosságú pillanatokat az egyszerű visszajátszáshoz, szerkesztéshez és a QuickCapture-höz ami lehetővé teszi, hogy egyetlen gomb lenyomásával beindítsd a kamerát vagy elindítsd a felvételt. A 40 m-ig vízálló HERO4 Silver kombinálja a sokoldalúságot és profi minőséget az érintőképernyő kényelmével.

 

 

Beépített érintőképernyő

A HERO4 Silver az első GoPro amin megtalálható egy integrált érintőképernyő. Használd, hogy meg- és visszanézd a fotókat, videókat a legjobb eredmény elérése érdekében. Játszd vissza a tartalmat és éld újra a pillanatot azonnal. Navigálj a menüben és állítsd be könnyedén a kamera beállításait.

Professzionális videó minőség

A fokozott szenzorral a HERO4 Silver jobb képminőséggel büszkélkedhet mint bármelyik másik GoPro elődje. Kapd el a pillanatot a lenyűgöző 1080p60 beállítással ami élesebb és sokkal életszerűbb mint valaha. Magas felbontású, 720p30 és 96p100 fps-el a videó kiemelkedően sima és szép lassított felvételt biztosít. A 4K és 2.7K videók szuper magas felbontású, mozi minőségű felvételt garantál.

Új beállítások, Sötétedés utánra.

Örökítsd meg az esti égboltot egy egészen új módon! Az új “Night Photo” (Éjjeli Fotó) és “Night Lapse” (Éjjeli Time-Lapse) módok különböző expozíciós beállításokat kínálnak, egészen 30 másodperces expozíciós ideig, mind fotó vagy time-lapse módban. Legyen szó a tejútról vagy a tábortűz melletti képről, a Night Photo és a Night Lapse mindig ott lesz a sötétebb időkben!

IRÁNYÍTSD, NÉZD ÉS OSZD MEG A BEÉPÍTETT WI-FI + BLUETOOTH SEGÍTSÉGÉVEL

A HERO4 Black funkciói közé tartozik a beépített Wi-Fi és Bluetooth®, aminek segítségével csatlakozhat a GoPro App-hez, a Smart Remote2-höz stb. A GoPro App segítségével élőben követheti a kamera képét, teljes irányítást nyerve a funkciók és beállítások, előnézet vagy visszajátszás fölött, plusz meg is oszthatja email-en, sms-en vagy valamelyik közösségi médián. A Smart Remote segít kontrollálni egyszerre több GoPro kamerát 180 méteres körzetben.

JELÖLD MEG A LEGJOBB PILLANATOKAT.

A HiLight Tag (Megjelölés) egy új funkció a HERO4 kamerákban ami lehetővé teszi, hogy megjelölhesd a legjobb pillanatokat felvételed közben, hogy azt visszanézéskor könnyen megtaláld a GoPro App-ben vagy a GoPro Studio szoftverben.Csak egy gombnyomás a kamerán vagy a Smart Távirányítón vagy a GoPro App-ben.

AUTÓ LOW LIGHT FUNKCIÓ

Hagyd a kamerát a felvételről gondoskodni. Az Auto Low Light magától váltva a képkockák készítésének sebességét, így elérve a legjobb minőséget a sötét helyzetekben és lehetővé téve a gyors mozgást a különböző fényviszonyok között, a kamera átállítás nélkül.

A QuikCapture kényelme

Légy kész a tökéletes felvételre egy pillanat alatt! A QuikCapture mód a kamerádat egy egy-gombos kamerává változtatja, lehetővé téve, hogy egy gomb megnyomásával bekapcsoljuk és a felvételt el is indítsuk. Egy gomb lenyomásával már készül is a videó, a gomb 2 másodpercig történő nyomva tartásával pedig Time-Lapse sorozatot indítunk. Már nem kell többé félni attól, hogy kihagyod a megfelelő pillanatot.

PROFESSZIONÁLIS AUDIO RÖGZÍTÉS

Bemutatunk egy új és erőteljes hangrendszert, a HERO4 Black a lehető legtisztább, hi-fi hangot rögzíti. Élvonalbeli mikrofonja közel megduplázza az eddigi dinamikát, miközben a kategóriája legjobb audio algoritmusai biztosítják, hogy a felvételed simább és még természetesebb legyen mint valaha. Plusz, az új integrált ADC-vel (analóg -digital konvertáló) a HERO4 Black kompatibilisebb lett az alacsony érzékelésű külső mikrofonokkal, ezáltal sokkal elragadóbb sztereó hatást és teljesítményt produkálva akár hangokat, egy akusztikus fellépést vagy egy élő show-t rögzítünk.

Protune™ MÁR VIDEÓRA és FOTÓRA IS

A Protune kinyitja a kamera lelkét, lehetővé téve annak a maximális kihasználását, hogy annak a professzionális beállításaihoz nyúlhatunk. A ProTune minimális tömörítésű, mozis nyersanyagot eredményez, amit a professzionális utómunkálatok során kihasználhatunk. Légy kreatív a feltárulkozó Szín, ISO, Fehéregyensúly, Élesség és expozíciós beállításokkal – élvezd a GoPro kamerák által eddig legnagyobb szabadságot adó HERO4 manuális beállításait.

Fejlesztett KAMERA IRÁNYÍTÁS

A HERO4 Black-en található egy új gomb, ami elősegíti a könnyed navigációt a kamera beállításokban. A leegyszerűsített menü és navigáció, gyerekjátékká teszi a beállítások elsajátítását.

GoPRO APP és SZOFTVER

Növeld a GoPro élményed az ingyenes GoPro App vagy GoPro Studio alkalmazásokkal. A GoPro App lehetővé teszi, hogy a kamerádat távolról irányíthasd telefonról vagy tabletről, illetve a készített anyagokat egyből megis oszthatod a világgal. A GoPro Studió lehetővé teszi a felvételeid egyszerű rendezését, konvertálását, válogatását illetve hogy GoPro stílusú videókat vágj azon.

 

A Gopro HERO4 silver elérhetősége (zöld=szabad, piros=foglalt)

Béreljen most!

Csak töltse ki az alábbi űrlapot
Személyes adatok - ha az összes adatát megadja, gyorsabban át tudjuk adni a termékeket, mert teljesen kitöltött szerződéssel tudjuk fogadni!
Fizetendő: 0,00 Ft

2,000 Ft / nap,   3 vagy több nap esetén 1,800 Ft / nap

Kategória: