Rode SVM VideoMic mikrofon

rode_svm X-Y sztereó  videómikrofon, szélvédővel, 3.5mm-es kis Jack csatlakozóval, lámpa papucs felfüggesztéssel.

Mostantól a videósok igazi, stúdióminőségű sztereó mikrofonozást használhatnak a felvételek elkészítésekor. Az X/Y konfiguráció segítségével a Rode StereoVideoMic a felvétel teljes, sztereó atmoszferikus környezetét rögzíti, miközben továbbra is erős elnyomást biztosít a hátsó zajok ellen.

A vakupapuccsal rögzíthető videómikrofon ugyanazt az alacsonyzajú mikrofonáramkört használja, mint a sikertermékként elterjedt  Rode VideoMic. A StereoVideoMic 9V-os elemes működésű, telep töltöttségjelző LED-del van ellátva, és a mélyvágójával, illetve a kapcsolható  -10dB-es csillapításával könnyen állítható a felvételi környezethez.

A StereoVideoMic egy állványra helyezve használható távoli mikrofonozásra, vagy akár a Rode Boompole mikrofonrúra szerelve (opcionális kiegészítő), így igazán sokoldalú felhasználást biztosít legyen szó ENG feladatokról, esküvői videózásról, sport és rendezvényfelvételről vagy interjúk rögzítéséről.

Sztereó X/Y kondenzátor videómikrofon
Broadcast minőségű hang
alacsonyzajú áramkörök
Kétállísú mélyvágó: egyenes, 80Hz
Strapabíró aluminium ház
egyedi tervezéső, belső szélfogó
alacsony tapi zaj
9V-os elemes működés
Vekupapucs rögzítés

Csak adja meg a bérlési időpontot a megfelelő mezőkben, és válassza ki a legördülő listából a készüléket!

Rode SVM elérhetősége (zöld=szabad, piros=foglalt)

Bérleti díj: 1.200 Ft / nap, 3 vagy több nap után 1.000 Ft / nap

Béreljen most!

Csak töltse ki az alábbi űrlapot
Személyes adatok - ha az összes adatát megadja, gyorsabban át tudjuk adni a termékeket, mert teljesen kitöltött szerződéssel tudjuk fogadni!
Fizetendő: 0,00 Ft

 

Kategória: