Tamron 24-70mm f/2.8 USD Di SP VC

A Tamron 24-70mtamron24-70vcm f/2.8 VC objektív kiváló minőségű objektív ebben a zoomtartományban, és vibrációcsökkentés funkciója is van. Legnyitottabb rekesznél is tűéles képet alkot a D4s, D810, D750, D610, D7100 gépekkel!

 

 

 

 

 

A gyújtótávolságot 24 és 70mm között változtathatjuk, miközben a fényerő változatlanul f/2,8 marad.

A lencsetagok közé három alacsony szórású (LD), három aszférikus, egy hibrid aszférikus és az objektív elülső részén két extra törési mutatójú (XR) is került.

Az élességállítást a Tamron Ultrasonic Drive (USD) elnevezésű fókuszrendszere végzi, mely gyűrűs elvű ultrahang motort tartalmaz, így gyors, csendes és pontos autofókuszra számíthatunk.

Ennek révén élességállítás közben nem fordul el a fókuszgyűrű, valamint bármikor kézzel átállíthatjuk a fókuszt (FullTime Manual). Az autofókusz letiltására az AF/MF kapcsoló átállításával van lehetőségünk.

Az objektív belső élességállítású, vagyis élességállítás során a frontlencse nem fordul el, s nem mozdul előrébb. A zoom viszont teleszkópikus, így a nagylátószögű álláshoz képest a nagyobb gyújtótávolságoknál az objektív hossza megnő.

A frontlencse elé 82 mm-es szűrők tekerhetők, vagyis az előd 28-75-höz képest az objektív nagyobb frontlencsét kapott (egyébként az objektív egésze is jóval nagyobb és nehezebb is).

Napsütéskor a nemkívánatos becsillanások és kontrasztvesztés ellen a mellékelt szirom formájú napellenzőt tekerhetjük fel, mely bajonettes megoldással illeszkedik az optikához.

A termék teljes adatlapját itt találja.
A Tamron 24-70mm f/2.8 VC objektív üzletünkben megvásárolható!

Csak adja meg a bérlés időtartamát a megfelelő mezőkben, és válassza ki a legördülő listából a készüléket! 24-70mm objektív elérhetősége (zöld=szabad, piros=foglalt)

Bérleti díj: 4.000 Ft / nap, 3 vagy több nap után 3.500 Ft / nap

Béreljen most!

Csak töltse ki az alábbi űrlapot
Személyes adatok - ha az összes adatát megadja, gyorsabban át tudjuk adni a termékeket, mert teljesen kitöltött szerződéssel tudjuk fogadni!
Fizetendő: 0,00 Ft

 

Kategória: