Nikon D750 DSLR váz

Fontos, hogy FX objketívekkel működik teljesértékűként a gép! Javasoljuk a Nikon 14-24mm, 24-70mm, 70-200mm obejktíveket hozzá.

Nikon D750 váz

Szabadítsa fel vizuális képzeletét a gyors, sokoldalú és agilis D750 segítségével. A korlátlan lehetőségek világában ez a teljes képméretű, 24,3 megapixeles erőmű megadja a bátor választás szabadságát.

Professzionális képalkotási technológiájának és formatervezetten kompakt kialakításának köszönhetően ezt a fényképezőgépet semmi sem fogja vissza.

Az új tervezésű, FX-formátumú érzékelő kivételes képminőséget és minden eddiginél tisztább képeket biztosít nagy ISO-értékek mellett történő fotózáskor. Ez a modell döbbenetes érzékenységű AF-teljesítmény, akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel, valamint 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvétel mellett dönthető monitorral segíti a művészi kifejezés szabadságát. A beépített Wi-Fi funkció segítségével pillanatok alatt könnyedén megoszthatja remek fényképeit.

24,3 megapixeles, FX-formátumú érzékelő
Teljes részletesség, teljes szabadság. A vadonatúj érzékelő széles dinamikatartományt kínál, a teljes érzékenységskálán kifogástalan teljesítménnyel, és tiszta, döbbenetes élességű és gazdag színvilágú felvételeket tesz lehetővé.

Lenyűgöző fényérzékenység
Készítsen élesebb, tisztább, jobban definiált képeket nagy ISO-értékek mellett is. 100 és 12 800 közötti ISO-tartomány, amely kiterjeszthető 50 és 51 200 közötti egyenértékig.

Profi AF-teljesítmény
Az akár -3 Fé érzékenységű és a Nikon Csoportos AF mező módjával büszkélkedő D750 fényképezőgép hihetetlen pontossággal azonosítja be a témát, még rossz fényviszonyok mellett is.

Strapabíró, dönthető monitor
Fényképezzen és készítsen videofelvételeket egyedi nézőpontból. A kijelző kihajtható, és fölfelé akár 90, lefelé pedig akár 75 fokban megdönthető.

Beépített Wi-Fi
Ossza meg a látványt. A jól sikerült, teljes képes fényképeket kompatibilis okostelefonon vagy táblagépen keresztül feltöltheti. Csak töltse le az ingyenes Wireless Mobile Utility alkalmazást intelligens eszközére.?

Akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel
Hihetetlen rugalmassággal örökítheti meg a gyorsan mozgó témákat. Készítsen maximális felbontású, akár 6,5 kép/mp sebességű gyors sorozatfelvételeket FX- és DX-formátumban egyaránt.

Filmkészítési szabadság
Teljes HD (1080p) videókat rögzíthet 50p/60p képkockasebességgel. Videó rögzítésekor az ISO 100 érzékenységtől akár ISO 51 200 egyenértékig a teljes tartomány rendelkezésre áll, továbbá vezérelhető a záridő, a rekesz és a hangerőszint is. A külön videó menünek köszönhetően videofelvételi beállításait egy helyen tárolhatja.

EXPEED 4
A fényképezőgép általános teljesítményének növelésével ér el kimagasló hatást. Kiváló képalkotást és ISO teljesítményt, valamint videofelvételek készítése esetén magas képkockasebességet nyújt.

Főbb jellemzők
– 24.3 megapixeles full frame (35.9×24 mm) érzékelő (AA szűrővel)
– Időjárásálló, szigetelt, fém borítású, robosztus váz
– Expeed 4 képfeldolgozó processzor
– Multi-CAM 3500FX II 51 pontos AF-rendszer csoportos AF funkcióval
– -3 és +19 Fé közötti érzékelési tartomány (ISO 100, 20 °C)
– 6.5kép/mp sorozatfelvétel
– 91 ezer pontos RGB fénymérés
– ISO 100-12800 érzékenység, ISO50-ig és ISO51200-ig kiterjeszthető
– 1/4000 minimális, 30mp maximális záridő
– 150.000 expozícióra hitelesített zárszerkezet
– Dönthető 3.2? LCD 1.229 millió képponttal
– Expozíció előnézet és rekeszvezérlés Élőkép módban
– Full HD 1080/60p videofelvétel
– Fejlett videofelvétel funkciók
– Sztereo mikrofon
– Beépített Wi-Fi
– Beépített vaku
– Dupla SD-kártya foglalat

A termék teljes adatlapját itt találja.

A Nikon D750 üzletünkben megvásárolható!

Béreljen most!

Csak töltse ki az alábbi űrlapot
Személyes adatok - ha az összes adatát megadja, gyorsabban át tudjuk adni a termékeket, mert teljesen kitöltött szerződéssel tudjuk fogadni!
Fizetendő: 0,00 Ft

 

Kategória: