Canon EOS R5 váz

A fejlett Dual Pixel CMOS AF II autofókusz segítségével az EOS R6 felismeri és úgy követi a mozgó témákat, mint eddig egyetlen tükör nélküli fényképezőgép sem. Mindig az a rész lesz éles, amelynek élesnek kell lennie! A fényképezőgép autofókuszát DIGIC X processzor támogatja, amely a mélytanulásos mesterséges intelligenciát felhasználva ismeri fel és követi a téma szemét, arcát, fejét és testét. Profil készítésekor élesen tartja az arcokat, még akkor is, ha csak az egyik szem látható. És még ha az alanyod el is fordul egy pillanatra – például mikor egy dinamikus sporteseményt fotózol – az EOS R6 követi a fejét vagy a testét, hogy az arca fókuszban legyen, mikor visszafordul feléd.

1db CFExpress, és 1db SD kártyafoglalattal rendelkezik.

Fontos, hogy Full frame objketívekkel működik teljesértékűként a gép! Javasoljuk a Canon RF 28-70mm f/2 L USM, valamint az RF 70-200mm f/2.8 L IS USM obejktíveket hozzá..

 

Válassz kiegészítőt a géphez!

Memória:
SanDisk 64GB CFExpress B
SanDisk CFExpress USB-C kártyaolvasó

A termék teljes adatlapját itt találod, üzletünkben a Canon R5 megvásárolható! Útvonalért kattintson ide!
Bérleti díj: 25.000 Ft / nap, 3 vagy több nap után 20.000 Ft / nap, kaució 800.000 Ft.

Csak add meg a bérlés időtartamát a megfelelő mezőkben, és válaszd ki a legördülő listából a készüléket! Canon EOS R5 elérhetősége (zöld=szabad, piros=foglalt)

Béreljen most!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!
Személyes adatok - kérjük adja meg személyes adatait a szerződéshez!
Fizetendő: Ár:0,00 Ft