PhaseOne PhaseOne XF + IQ4 hátfal + objektívek

PhaseOne XF + IQ4 hátfal

150 megapixeles felbontás, elképesztő szín- és dinamikatartomány. Az emberi szemhez hasonló látáshoz sosem állt még ennyire közel digitális eszköz. A 150 megapixel és a széles dinamikatartomány szürreális élménnyé teszi a fotózást és az utómunkát egyaránt. Tökéletesen visszadott színek és megdöbbentő részletgazdagság. A Phase One nem véletlenül állítja magáról, hogy övé a világ legjobb fényképezőgépe: senki sem fogja azért beperelni, hogy ez az állítás nem igaz. Az IQ4 a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje.

Középformátumú csúcstechnológia a Tripontban

A PhaseOne XF rendszerrel és az IQ4 hátfallal, illetve a 35, 55, 80, 110, 120 (Macro funkciós), 150 mm-es Schneider-Kreuznach BlueRing objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni. A bérlési feltételeket a magyar viszonyokhoz igazítottuk, így világ a legkedvezőbb kondícióival veheted igénybe ezt a csúcsmodellt.

Ha szeretnéd kipróbálni vagy fotózáshoz, pályázathoz, diplomamunkához használni, látogass el a Tripont üzletébe és egyeztesd a bérlési feltételeket és az időpontot kollégáinkkal! Útvonalért kattints ide!

Bérelj! Dolgozz profiktól elvárható minőségben!

Teljes rendszer napi bérleti díja Budapesten és 20km körzetében asszisztenciával együtt:
300.000 Ft + Áfa
További tájékoztatást kaphatsz az Daniel.Bedo@tripont.hu e-mail címen vagy a +36 30 740 4488 telefonszámon.
Egyéb részletekért kattints ide!

Csak add meg a bérlés időtartamát a megfelelő mezőkben, és válaszd ki a legördülő listából a készüléket! PhaseOne szett elérhetősége (zöld=szabad, piros=foglalt)

Béreljen most!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!
Személyes adatok - kérjük adja meg személyes adatait a szerződéshez!
Fizetendő: Ár:0,00 Ft