Nanlite Pavotube 30 LED lámpa

Nanlite Pavotube30X LED lámpa akkuval

A NanLite PavoTube RGB+WW LED fénycsövek elképesztően sokoldalú világítótestek, amelyek fényessége 0–tól 100%-ig állítható, és rendelkeznek maximálisan 2850 lumen megvilágítással 5600K mellett, teljes spektrumú RGB-vel, és előre beprogramozott speciális fényhatásokkal. A 6500-2700K színhőmérséklet, a 98-as CRI és a 95-ös TLCI érték miatt ez az eszköz meghaladja a legtöbb stúdióvilágítási igényt. Ezenkívül több mint 360 statikus világítási szín közül választhat az RGB spektrumon, és az Ön által választott sebességgel képes a teljes spektrumon átgörgetni. Ez a NanLite RGBWW fénycső hat, az egyszerűen kezelhető menürendszerben előre beprogramozott speciális effektussal megkönnyíti az olyan világítási szcenáriók utánzását, amelyeket egyébként nehéz lenne létrehozni. Egy gombnyomással szimulálhat villogó fényhidat pl. rendőrségi autón, lángot (gyertyafényt), villámlást, az SOS jel és két különböző típusú folyamatos villogás fényhatásait. Mindegyik speciális effekt sokféle beállítással rendelkezik, amelyek segítenek finomítani és pontosan megalkotni a szükséges effektust, és az LCD panel megmutatja, hogy pontosan milyen beállításokat használ, megkönnyítve ezzel a finomhangolást, majd a későbbiekben történő újraalkotást. El vannak látva könnyen használható tárcsákkal és gombokkal is a fénycső egyik végén, valamint beépített 2,4 GHz-es rádióvezérléssel és master/slave funkciókkal, így ez az RGB fénycső elég sokoldalú ahhoz, hogy közvetlenül a meglévő készülékbe helyezhesse sok extra előkészítés nélkül.

Nanlite Pavotube30X LED tartalma:

 

  • 1x lámpacső (230 V)
  • 1x hálózati adapter
  • 1x táska

Nanlite Pavotube30X LED LED lámpa teljes lapját, és további termékleírását ide kattintva találja. Útvonalért kattintson ide!
Csak adja meg  a bérlés időtartamát a megfelelő dátum mezőkben, és válassza ki a legördülő listából a kívánt készüléket!

Nanlite Pavotube30X LED lámpa (zöld=szabad, piros=foglalt)
2.490 Ft / nap, 3 vagy több nap után 2.000 Ft / nap, kaució 50.000 Ft.

Béreljen most!

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot!
Személyes adatok - kérjük adja meg személyes adatait a szerződéshez!
Fizetendő: Ár:0,00 Ft